Proiectul "Sa mergem la scoala" PDF Imprimare Email

În anul 2007 Asociaţia Dialog pentru Dezvoltare (ADD Iasi) a câştigat , ca  beneficiar , un proiect cu Finanţare Nerambursabilă intitulat „Sa mergem la scoala” în cadrul Programului Gift Matching 2007 - un program umanitar iniţiat pentru sprijinul copiilor şi al persoanelor defavorizate social, program finantat de Banca Unicredit Tiriac Bank. Valoarea proiectului a fost de 2000 euro.  Acest proiect s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni de zile. Prin acest proiect Asociatia a achizitionat rechizite şi îmbracaminte pentru 21 de copii defavorizaţi din Localitatea Moreni, Comuna Prisecani, Judeţul Iaşi. 

ASOCIATIA DIALOG PENTRU DEZVOLTARE Iasi (ADD Iasi) beneficiind de finantarea acordata de catre Banca UniCredit Tiriac Bank, a implementat proiectul “Sa mergem la scoala”,cu un buget de 6500 lei, care a constat in achizitionarea de rechizite scolare si obiecte de imbracaminte precum si donarea acestora unui numar de 21 de copiii din satul Moreni, comuna Prisacani.
Actiunea urmareste prevenirea abandonului scolar de catre copii care provin din familii cu venituri reduse.
De 8 Martie 2008, o echipa formata din 3 voluntari, membri ai ADD, s-a deplasat in comuna Prisacani si au impartit celor 21 de copii bunurile achizitionate. Au facut fotografii si inregistrari video ale evenimentului.
Pentru mai multe detalii aveti la dispozitie urmatoarele date de contact.
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 
Copyright © 2008 - 2020 Asociatia Dialog pentru Dezvoltare. Designed by mc-design.ro Our site is valid CSS Our site is valid XHTML 1.0 Transitional